fbpx

Waarom ik mee heb gedaan aan de
Alpe d'HuZes

Ik heb meegedaan aan de Alpe d’HuZes omdat ik hoop dat er genoeg geld beschikbaar blijft voor het door ontwikkelen van medische behandelingen tegen kanker waardoor wij geen geliefden meer hoeven te verliezen. In mijn omgeving heb ik helaas meerdere verloren aan deze rot ziekte. Dus heb met alle liefde de bergen op en af gefietst om mijn steentje bij te dragen.

Alpe
d'HuZes

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. De koersdag is altijd op de eerste donderdag van juni en maakt deel uit van een hele koersweek, waar een heel jaar lang naartoe wordt gewerkt. Een bijzondere week vol saamhorigheid, waarin kanker voor iedereen bespreekbaar wordt gemaakt. In Juni 2019 werden er voor de veertiende keer de 21 bochten van de Alpe d’Huez beklommen.

Opgeven is geen optie!

Samen met deze mooie groep van mensen hebben wij ons steentje bij gedragen aan het prachtige evenement. De teams bestonden uit: René Froger, Natasja Froger, Danny Froger, Natascha Froger, Maxim Froger, Henk Bergsma, Susanne en Benjamin Bergsma (Brunotti), Leontien van Moorsel en Michael Zijlaard (36 Cycling), Ramon Porsius, Hans Tossijn, Helen van der Valk (Van der Valk Hotels), Maureen Zegwaard, Michel Porsius.