fbpx
Dit is zo'n mijn persoonlijke favoriet. Ik ben gek op mango. En het pittige van de hot chili saus is om je vingers bij af te likken.
3.0/5 rating 1 vote

Mango kipsalade

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Porties: 1
  • Moeilijkheidsgraad: makkelijk
  • Gang: Lunch
Mango kipsalade

Ingrediënten:

  • 100 gram spinazie
  • 100 gram komkommer
  • 100 gram kipdijfilet
  • 50 gram kikkererwten
  • 100 gram mango
  • 25 gram rode ui
  • zout en peper
  • hot chilisaus
  • 1 ruime tl Ras el Hanout

Bereiden

Snij de kipdijfilet in blokjes. Verhit de koekenpan met een goede antiaanbaklaag en doe de kip in de pan. Strooi de Ras el Hanout over de kip. Bak de kippendijen totdat ze goudbruin zijn. Haal de kip uit de pan. Haal de kikkererwten uit het blikje en laat ze even uitlekken. Doe de kikkererwten in de pan waar je net de kip in hebt gebakken. Bak de kikkererwten kort aan. Haal vervolgens de kikkererwten uit de pan en met ze met de kip. Schil de ui en snij deze in dunnen halve ringen. Snij de mango in blokjes. Was de komkommer en snij deze in stukjes. Als eerst leg je de spinazie op een bord. Vervolgens doe je de andere ingrediënten op het bord. En heerlijk de chilisaus erover. Smakelijke eten.

Deel dit recept

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast