fbpx

PowerRoll XT Ultra Soft

Unieke code:99078
Bindweefsel is nog nooit zo plezierig, gemakkelijk en effectief geweest. De PowerRol XT Ultrasoft masseert, stimuleert en traint de spieren en bindweefsel met 8 verschillende intensiteiten nar keuze, en bereikt zo de dieper gelegen spieren.
89,90 €
Verkoopprijs met korting:
Korting
Fabrikant : Medisana

Beschrijving

De MEDISANA PowerRoll Soft helpt spierspanningen te voorkomen en laat spieren regenereren in een snel tempo. Zware fysieke inspanningen kunnen leiden tot spierspanning. De PowerRoll Soft combineert een drukmassage met behulp van de lichaamseigen gewicht en een diepwerkende vibratiemassage die net iets minder intensief is dan de PowerRoll Pro vibratie. Het resultaat is effectief en merkbaar ontspanning van gespannen spieren.

Ideaal voor spierherstel, krachttrainingen, stabilisatieverbetering en regeneratie van spieren. Voor iedereen die actief met zijn lichaam bezig is zoals sporten of fitness, is het onderhoud van de spieren belangrijk. Dankzij frequent rollen met de Powerroll soft is het mogelijk het bindweefsel in de spieren goed te onderhouden en verzorgen. Bindweefsel presteert optimaal bij een goede doorbloeding, soepele en ontspannen conditie en bij de juiste lengte. Meer en meer sporters ontdekken de voordelen van het op deze manier onderhouden en herstellen van het bindweefsel en de spieren.

Door de zeer krachtige massagemotor is het mogelijk om niet alleen de spieren aan het oppervlak te stimuleren, maar juist de dieper gelegen spieren in het lichaam ook de impuls te geven die nodig is. Hierdoor is de PowerRoll soft in staat een complete work-out van ongekend niveau te leveren. De bijgeleverde instructie-DVD bevat verschillende oefeningen, gegroepeerd per spiergroep en/of trainingsdoel. De krachtige oplaadbare lithium-ion accu is de krachtbron van de PowerRoll soft die genoeg kracht bevat om zelfs de veeleisende fitnessbeoefenaar niet in de steek te laten. Het stevige waterdichte massage-oppervlak voorziet in optimale grip en stabiliteit bij diverse oefeningen. Ontdek hoe u op een leuke en eenvoudige manier met relatief weinig ruimte naar een op en top fit figuur kunt toewerken!

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.