fbpx

Natascha
Froger

Voedingsconsulente in opleiding
Mag ik mij even voorstellen aan jullie? Ik ben Natascha moeder van 2 mooie dochters. Mijn eerste dochter Charlie is alweer 12 jaar en mijn jongste dochter Kaycee is 4 jaar. Ik ben 35 jaar en was al 17 jaar bezig met mijn overgewicht. Ik heb echt van alles geprobeerd en hoopte maar op dat ene wondermiddel. Elk dieet heeft wel de revue gepasseerd en dat werkte natuurlijk maar even voor ongeveer 2 maanden. Maar uiteindelijk viel ik steeds terug en werd het eigenlijk maar steeds erger. Met deze site wil ik jullie mijn verhaal vertellen en jullie eventueel helpen op weg naar een gezonder en fitter leven. Ik wil jullie helpen met mijn blogs, vlogs, instaposts, recepten en via New Figure Clinic kan ik jullie persoonlijk begeleiden.
“Ik hou het tegenwoordig gewoon langer dan een half uur vol in een kinderspeelparadijs om met Kaycee te spelen”
Natascha
Mijn Verhaal

Even in het kort

Opleiding

Gewichtsconsulent (BGN) met verdiepingsmodule Emotie-eten
De cursus Gewichtsconsulent gaat uitgebreid in op voedingsleer en de werking van het menselijk lichaam.
De verdiepingsmodule Emotie-eten geeft een goed beeld van wat emotie-eten inhoudt. Er wordt ingegaan op de achterliggende oorzaken en gevoelens van emotie-eten.

Favoriete Sporten

  • Kickboksen
  • Hardlopen
  • Wielrennen
  • Fitness (kracht- en circuittraining)

Mijn Volledige
verhaal

hoe ben ik zo zwaar geworden?

Ik durf er bijna niet naar te kijken maar moet wel. Het geeft me een goed gevoel en toch ook een beetje beschamend dat ik mezelf niet veel eerder onder handen heb genomen. Misschien vond ik het wel goed zo en was er tevreden mee? Nee als ik me dan bedenk hoeveel verschillende soorten diëten en “wondermiddeltjes” heb geprobeerd was ik echt niet tevreden en gelukkig. En hoe ongelukkiger ik me voelde hoe meer ik ging eten en drinken.

Voeding

Door mij veel meer te focussen op de ingrediënten in plaats van de recepten ben ik me veel bewuster geworden van de voedingswaardes en de effecten van de voeding op het lichaam.

Bewegen

Voeding is erg belangrijk maar uiteindelijk zal er toch altijd wel een vorm van bewegen aan te pas moeten komen.

Mijn sociale leven

Mijn sociale leven is wel veranderd moet ik zeggen. Leef een stuk regelmatiger waardoor ik iets minder tijd heb voor mijn vrienden maar daar in tegen geniet ik des te meer van mijn tijd thuis en met mijn gezin.

Mijn
Voordelen

Veel Fitter

Voorheen viel ik af en kwam ik weer aan als een jojo en was ik trots op het aantal kilo's dat ik afviel die korte periode. Maar fitter werd ik er niet van. Nu kan ik zoveel meer leuke dingen doen met mijn gezin

Mijn huid voelt gezonder aan

Als je begint komt alle ellende uit je lichaam, maar dat was het dubbel en dwars waard. Nu voelt mijn huid 10 keer gezonder en strakker aan.

Ik doe meer op een dag

Ik haal veel meer uit mijn dag. Eerst stelde je alle huishoudelijke taken zo veel mogelijk uit. Maar nu ik meer energie heb haal ik veel meer uit mijn dagen.

Mensen advies geven

Vanaf het moment dat ik mijn gevecht tegen de kilo's en vermoeidheid online met mijn volgers ging delen kreeg ik zulke leuke reacties waardoor ik besloten heb om mensen te helpen met dezelfde problemen waarmee ik kampte.

Kan weer allemaal leuke kleding aan

Het is wel een dingetje dat je in de loop van het afvalproces steeds weer nieuwe kleding moet kopen. Maar als je dan af en toe je oude kleding aan doet en ziet hoe wijd de kleding zit geeft dat je een erg goed gevoel.

Veel gelukkiger

Het is af en toe afzien en af en toe moet je weer streng voor jezelf zijn. Maar als je al die nieuwe recepten probeert en bezig blijft en het resultaat ziet maakt dat me veel gelukkiger dan voorheen.

Mijn Doelen in het
Leven

Nu ik het meeste gewicht kwijt ben dat ik wilde moet ik er wel de rest van mijn leven aan werken.
En het beste om dit vol te houden is doelen voor me zelf te stellen.

Mijn Doelen in het Leven

Mijn favoriete bezigheden

Kickboksen

Hoge intensiteit dat het hele lichaam aan het werk zet

Wielrennen

Een uit de hand gelopen hobby van mijn vader

Hardlopen

Heerlijke activiteit om fit te blijven

Circuittrainingen

Personal Power Gym
Mijn Favoriete Bezigheden